boka din tid här

08-710 20 60

Kom i kontakt med oss

Välkommen att höra av dig för tidsbokning på tel. nr 08-7102060. Du kan även höra av dig via e-post på info@varbytandakut.se

Boka via Telefon

08-710 20 60

E-Post

Kom i kontakt med oss via E-post info@varbytandakut.se

Våra tandläkare

Samira Koca

Samira Koca Tandläkare

Bekir Koca
Tandläkare

Tandläkarexamen bärgades 2009 på Karolinska Institutet, Stockholm.
Första arbetsgivaren efter examen föll på Folktandvården Stockholm och där stannade jag i 3 år.


Sedan bar det av till Norge där jag jobbade som tandläkare i drygt 3,5 år innan jag kom hem till Stockholm igen där jag tillsammans med min fru och kollega Samira (se nedan) tog över en privat klinik på Östermalmstorg.

Under min drygt 13-åriga tandläkarkarriär har jag jobbat med alla typer av behandlingar och haft patienter i alla åldrar.


Dock har en röd tråd under alla år varit behandling av tandvårdsrädda patienter, där har jag haft mitt fokus och det kommer jag fortsätta med.

Bekir Koca

Tandläkare

Samira Koca
Tandläkare

Precis som min kollega Bekir så studerade jag på Karolinska Institutet och tog tandläkarexamen 2009.
Även jag har jobbat i både Folktandvården och Norge och har under tiden också haft glädjen att skaffa 3 barn. Som tandläkare har jag en bred kompetens och utför alla typer av behandlingar. 

Oavsett vad besöket gäller: 


vanlig undersökning, stora bettrehabiliteringar med kronor och broar, tandlossnings problematik, tanduttagning, fyllningar, rotfyllningar eller esteiska behandlingar så kan jag garantera dig ett resultat av högsta kvalitet. 

Men det kanske viktigaste av allt är att vägen till det högkvalitativa resultatet kommer att vara en trygg och positiv upplevelse för dig.  


Då jag kommer från en läkarfamilj har jag lite kirurgi i blodet så jag har under min karriär utfört ett stort antalvisdomstandkirurgiska ingrepp och brinner lite extra för den biten